HÅKAN HELLSTRÖM

Nu har jag lyssnar på håkanhellströms albumet på min spotlista typ 5 gånger på hela dagen, jag tröttnar visst inte :D
Ingen iphone idag heller så får la vänta tills imorn, suck!

Borde gå o lägga mig, borde stänga av datorn.. borde inte stoppa in ett till tuggumi när jag redan tuggar på minst fyra stycken. Borde musiken påverka så mycket, det gör den även om den inte borde, den gör mig hel! Jag trodde att jag behövde något starkare men den får mig att vissla i mörket. Jag gömmer ögonen i händerna, det är dags att skrika av sig..

Killproblem

Jag hade tänkt göra min blogg lite mer intressant! Jag ska vara ärlig och jag har lite problem på min killfront men just idag skrattar jag bara åt det, ska det vara så jävla svårt? ! så vidirgt svårt, det tar liksom lite över mitt liv.. jag har ingen tur alls, inget flyt!!! Blir lite trött på det ibland och idag har det varit riktigt pissst...buuuhu men nu känns det som att det blivit en rolig grej för jag kan liksom inte gå o deppa mer, jag pallar inte! Jag tänker inte gå in på detajler inte :) hih bara mina närmsta som har tillgång till det! hiha

Puss o Kram!

It´s the best i can do



I hope you don´t mind


Jobbig dag med jobb

Hej!
Måste berätta lite snabbt om min dag, jag har haft en bra dag på lugnalandet med mamma och therese! :) Är dock mycket trött! ska ner och träna snart så måste ladda om!
hah, igår var det massa folk som kollade bloggen, måste det hända så mycket för att folk ska kolla? lite kul, jag ska ge er ngt o kolla på i framtiden! :)

Måste vila, hörs ikv!

V

Nya bloggen :)

Nu har jag pluggat lite psykologgggggi, jag kommer snart bli psykad av den :D men iallafall, tack Carolina för nyabloggen!
Var en svänga på hockey med ida och alex förut, o nu känner jag mig rätt trött! Ska upp och jobba på lugnalandet imorn med :)

Hörs!

En tid man saknar



haha, asså va fan hände i egypten egenkligen? ?? :D







Lite bilder från mobilen som jag hittade idag :)

<3


DET HÄR ÄR MIN TID

Nu har jag duschat, sovit lite till och pluggat klart! Fan va skönt :D Svenska- check, Svenska C- check. Nu är det bara göra klart psykologin, så är det snart lov :) ååh så skönt!
Jag har verkligen haft en bra helg, supermysig! Nej nu ska jag äta ngt o sen ska vi på hockey!

:)


Jag är en stark kvinna!

Gårdagen var otroligt trevlig hos Alexandra! :) hade super kul med bästa tjejerna! Åkte tyvärr o jobbade runt 8 men hann med en hel del roligheter iallafall :) maten var supergoood! stämningen var på topp.



ÅÅÅh, vilka brudar <3



Tack alla!

-puss


Om du lämnar mig kommer jag älska dig

Nu drar jag till Alex där alla mina brudar väntar, ååååh va trevligt det kommer bli!!! Ska ju dock åka och jobba sen runt 8 så för mig blir det inte en toppenkväll, eller aa det blir nog bra det. :) wiie,....



SET ME FREE



Gick en svänga på stan och en del inköptes! detta korta linne! kommer bo i det i sommar till höga jeansshorts och ett par goa kängor,
Köpte även två par kors-öronhängen och en parfym o lite småsaker! (: Nu sitter jag och dricker te och lyssnar på massa go musik som jag hittade igår!
kvällen är fortfarande osäker,


My baby, My BABY



And my body goes


skönt att solen tittar fram.

Sitter och äter lite frulle och ska snart ta mig ut till stallet en snabbis! Ska sedan åka vidare till gymmet och sen klippa mig! (: Sedan åka och möta upp alex o gå en svänga på stan, hoppas man hittar ngt kanske! Ikväll får vi se hur vi gör, flipp o bittan o jag får la roa sig :D haha puss


Kväll Hos Beatrice

Ska vi nu betygsätta kvällen hos Bea, hahaa nej det gör vi inte!! Kan säga att allt var kanon, så duktig som lagat allt själv :) Lite vin o trerätters en torsdag som denna kallar jag lite lyx ;) Ska försöka sova snart, har en ganska proppfull dag imorn, roliga saker! ska klippa mig så jag varnar för lite chockande bilder imorn! ;) haha nejdå även om jag skulle vilja tror jag inte att jag vågar..

Sov så gott alla, pussar

OUR SONG

Våran sång börjar nu, Tjejer jag älskar verkligen er!


STARRY EYED

Om några minuter drar jag till min lilla flicka bea där man möts upp av Filippa, Ida och Alexandra :) Glad tjej!





V


Får en att darra som..

Hej!
Har en del att berätta, Igår såg jag och alex Case39! Den är riktigt läbbig, borde ses om man vill se en riktig rysare..nande även hos alex, mys! Åkte till skolan där en härlig överraskning väntade, Lisa har klippt av sig håret och jag kan berätta att det var det snyggaste! ååh! Efter skolan kom nils o hämtade upp mig för ett härligt gympass, kondition idag.. har dock lite ont i vänster höft! inge bra det där. Nu ska jag in i duschen efter 2 ägg i magen! Ikväll blir det till Fina Beatrice och äta middag, hade tänkt att vi skulle ses några torsdagar i rad nu så att vi verkligen träffas, har blivit sämre på det så nu är det ändring :)

Vi hörs!
puss

Jag måste ha mat..eller juste

får bli lite pulker istället ;) Nej nu ska jag äta mitt första mål, en sallad! det är jag la värd! efter att ha vart i stallet och dampat på henke och mamma lite :)
Filmkväll sen! mys

<3

VictoriaWahrby

Jan. 26, 2011

Next thing we're touching
You look at me it's like you hit me with lightning
Ahhh

Oh, everybody's starry-eyed
And everybody goes
Oh, everybody's starry-eyed
And my body goes



FACELOOK


ELLIE GOULDING

Your Song.
Starry Eyed.

Är hon "känd" eller är jag bara allmänt seg :)? Iallafall värt att lyssna på!


Han gör mina kvällar..

http://www.tv6.se/cimon 

Att läsa hans blogg är en ren fröjd! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vilket kille! :D


en dammig väg under ett träd



Gammal skit, men jävligt bra!!

Jag är helt slut, är det idag jag kommer somna innan 11? :) Puss


Som jag mår nu har jag aldrig mått tidigare

Jag tänkte filisofera lite innan jag drar till gymmet! Jag vet inte hur jag mår förtillfället men jag kan säga att jag aldrig mått såhär innan!
Jag känner mig spridd överallt, fast det vet jag att jag inte är! jag vet vad jag vill och hur jag vill ha det, men känner mig ändå vilsen!
Kanske är det dags att förändra ngt i mitt liv just nu, rätt trött på vissa saker som finns i min vardag nu! Ju mer jag gör ju mer finns det att bearbeta och tänka på. Jag är fan trött på att inte få det jag förtjänar! Om det nu ska vara så jävla svårt att vara lycklig får jag la ta tag i det själv då!
Om man ska kunna leva är det kanske dags att ta ett steg in i livet, jag tänker ju inte hålla på o leva såhär föralltid? jag vill ha en förändring nu och jag vet att fler känner samma sak, men fan vi tar tag i det nu.. eller jag kommer göra det nu iallafall, och hoppas på att få med mig några av mina fina vänner. Nu är det slut på ångest för framtiden, vi tar tag i det istället, vi gör våran framtid säker!

Sista året i tranås som ungdom? sista året med sina bästa vänner? nu deppar vi inte utan ser till att det blir ett jävla gott år istället!!!,

hah, nu åker jag o tränar på det! ;) hej!

Det var första gången han fick stryk av en främling

Nu är jag hemma från en "jobbig" skoldag! har ju dock inte så seriösa lerktioner men aa, sjukt tråkiga är dom! Nu ska jag äta och sen ska jag ner till shape o träna...wooohu, noot! :D

V

shuuulan!

Nu åker jag ner till skolan en svänga, hoppas denna tisdag går fort! tråkiga lektioner :/ Ska en svänga på stan efter skolan med, äntligen ska jag köpa mig ett shapekort så att jag kan träna! :) hörs sen snyggingar!


MJÖLK

Jag tror att jag har dagt det förut men det tåls att säga det igen, jag älskar verkligen mjölk! Finns inget bättre än kall mjölk i dryckväg! Mjölk funkar till allt, observera att jag helst vill ha röd!
Mjölk och hamgurgare är typ det godaste,
Mjölk och Godis, samt grillchips..muuummms!
Mjölk och macka
Mjölk och bullar

Asså seriöst, jag kan dricka mjölk till allt!

<3

BILDEN INGEN VISSTE FANNS..

HAHA, hittade en bild på mina söta flickor! fanns en hel drös bilder från den kvällen, alla jättesöta tills jag ser den här, haha va hände? :P



JUST NU!



Skriver jag i mitt nya album, EGYPTEN 2011! åh man får ju inte lite ångest för snön o kylan hemma när man kollar i det :)


MYS HENKE


Yoooooo Bloggen!

Haahha, ÅTER haha! Läste igenom bloggen när den startades, haha! shit va mycket jag skrev, hade jag så sjukt mycket att berätta? tydligen ;) Nu finns det visst inte så mycket att säga eller berätta om livet! Håller mig till bilderna ;)

V

MORR´N

Hallo bloggen!

Gick upp tidigt för att ta hand om min fina polle som idag fick busa av sig på riktigt efter några dagars dressyrpass! ojoj va han tyckte det var kul att komma ut i skogen! :) jag med för den delen, lite bilder kommer sen! jag ska nu lyssna på Håkan Hellström hela dagen och duscha sen har jag faktiskt inget mer planerat idag!

Hörs snart! (:

Vi dog några gånger i EGYPTEN



Måste bara säga att denna vidriga ål är rätt under mig, simmar liksom över den, ooooooooooh så ballt det var :D




haha
,,


Så kul att vi tog bilderna, och nu sitter jag och gör ett album från EGYPTEN ::D


Gårdagen

Var askul! hade sjukt trevligt hemma hos Filippa och Andreas! Där var även Bea och Ricky, blev massa drinkar och mys :) Alex och jag kommer dit en aning bakis men vi var på iallafall, och kul hade vi! Gick in på babar, där jag träffade syster och hennes vänner, dansade och hade oss. ah! Tyvärr gick inte alla med ut, skobe flickan gick hem istället och jag förstår henne! lite tråkigt bara, man känner sig som sämsta vännen!!




Bild från gårdagen! :)


jo, jag lever! eller?

Hej och goo morgon!
Sov till två idag, swweet! är ändå rätt trött, måste ta tag i mitt liv, ska åka ut till alex och kolla sex and the city! Hhaha, gårdagen var fan rolig.. lyckat! :) och ikväll är vi påt igen såklart! (: wiiiie, ska försöka äta lite mat idag med så att jag inte får en sån karatefylla!!!

Vi hörs, puss

BINN UPP I NATTEN



Jag ser ut som en fisk..

Nils, kan du komma hem nu, jag vill börja träna! o sen saknar jag la dig lite med..

Drar till stallet nu och prövar sadeln :) pusskram


Godmorgon alla!

Nu är jag uppe för lite träning! Ska ut och hoppa lite för Camilla nu på morgonen och sen blir det till skolan för lite idrott! Efter det ska jag och Alex åka och ta ut bilderna från egypt :D och senare ska jag ut och rida henke! Hoppas ni får en superhelg för det kommer jag, är helt ledig från jobb !! :D

SHELLY






släng ner nyckeln min fina
och få mig av den här jävla gatan
har stått i regnet så länge att jag börjat krympa
att drunkna är inte så illa
om det får en att drömma och hoppas på
att en seglande båt ska komma

och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon
jag ser domen i dina ögon

du kanske kommer förstå




Är du en av dom?

Nu har jag kommit hem efter en dag i JKPG med mamma! Har lyckats få rälsfan på undertänderna nu, och jag kan tyvärr inte förklara smärtan!!! Jag skulle oxå vilja säga att jag har haft en väldigt bra dag annars, sån tur att jag har Vilma i skolan, haha!! Alex, Lisa, Vilma och jag har flötat på golden idag med, det var riktigt jävla gott :D Har lyckats köpa med mig en tröja idag med, nöjd tjej,

Nu ska jag dricka lite te och ta det lugnt, Syster kommer hem om någon timme! :)

Puss V

Det är la tur att man fastnar på bild ibland! ;)



jaa, en helt vanlig skoldag! Inget konstigt alls? haha!


Man måste dö några gånger innan man kan leva

SOMMARENS BILD 2010!!



Ta mig tillbaka, jag gör vad som helst!


HJÄRTA

Sitter och tittar på mamma när hon lagar mat, soft! känner inte för så mycket annat än att ta det lugnt, helst inte gå ut mer idag! Har en massa plugg dock som tynger mig.. Tror att det är morgondagen som gör att jag är off!! Vill inte, vill inte!! Skönt att jag fixade polli på morgonen! :) Ska visst äta nu, hörs sen!

VictoriaWahrby

saknade te havs



Nu drar jag till skolan en svänga, hörs sen! :)

VW


Balladen om FREDRIK ÅKARE

Klockan ringde halv 8 idag, uuuh! Tog mig upp iallafall och åkte ut til stallet och red Henke. Det gick bra, han är så rolig :P Nu ska jag in i duschen och sen blir det skolan! :) redan trött på skolan efter en dag ?! aah,

puss

DEN DÄR LARS



jaja., nu har jag kommit hem från lite kvällsåk i ASby med Martin!
haha, jag lyckades ramla en del men det var nog mitt sällskaps fel ;)

Ska snart gå och lägga mig, känner mig rätt trött i kroppen! Godnatt gott folk!

Puss Victoria


HURRICANE GILBERT



VI SNACKADE SKIT OM ALLA VI KUNDE KLANDRA
FÖR ATT KOMMA PÅ ATT VI BARA HADE VARANDRA
DET KUNDE VARIT NÅGRA ANDRA
MEN DET VAR VI

victoriawahrby


TRO OCH TVIVEL

Jag har gått på knä så många år i den här staden
men jag svär att jag hörde Frälsningsarmén sjunga om att lämna allt
bakom sig, första gången jag såg dig
Och jag svär att jag hörde lastbilar från E4:an dundra förbi där utanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka
men jag svär att varenda fyllo på varenda bänk i varenda hörn
hälsade på oss, natten jag fann dig
Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö
Adjö...


Satte mig i baksätet, du tog mig på en tur, radion var på



Drar till skolan en svänga! Har inte vart där på ett antal veckor nu. Nu börjar allvaret igen!

VictoriaWahrby


det snurrar i min skalle

Fuck va många det är som läser bloggen just nu! vad är det som är så intressant just nu ;)? iallafall, kom nyss hem från skobe, så mysigt o träffa bästa tjejerna!
Jag ska la gå och lägga mig med men råkade ju sätta på datorn så blir nog fast här och lyssnar lite musik innan jag snosar! Skolan imorn, YEY! Börjar ju dock klockan 12 så inte så jättemycket ångest än, men det kommer jag lovar! :)

Godnatt, v

PINGLOR

Åker nu och träffar mina pinglor, hoppas att alla kommer närvara! :) har ju inte träffat två av dem på ett tag.. :(



Wej, hej så länge


VICTORIA WAHRBY

Hej jag heter Victoria men kallas Torry, jag är rätt nöjd idag!


I CIRED FOR YOU


You're beautiful so silently
It lies beneath a shade of blue
It struck me so violently
When I looked at you

But others pass, the never pause,
To feel that magic in your hand
To me you're like a wild rose
They never understand why

I cried for you
When the sky cried for you
And when you went
I became a hopeless drifter
But this life was not for you
Though I learned from you,
That beauty need only be a whisper

I'll cross the sea for a different world,
With your treasure, a secret for me to hold

In many years they may forget
This love of ours or that we met,
They may not know
how much you meant to me.

I cried for you
And the sky cried for you,
And when you went
I became a hopeless drifter.
But this life was not for you,
Though I learned from you,
That beauty need only be a whisper

Without you now I see,
How fragile the world can be
And I know you've gone away
But in my heart you'll always stay.

I cried for you
And the sky cried for you,
And when you went
I became a hopeless drifter.
But this life was not for you,
Though I learned from you,
That beauty need only be a whisper
That beauty need only be a whispe


//





KATiE MELUA




Lars Winnerbäck

En nyvaken victoria som skriver, satt uppe för länge igår! Men va tusan jag är ju ledig måndagar så jag ska la kunna göra det! :)
Nu ska jag åka ut till stallet och rida Henke, hade tänkt mig ett dressyrpass! Efter det måste jag träna, vet inte vad men usch det måste jag verkligen!!

Saknar syster..

V

RESAN till Egypten var en jävla upplevelse

FREDAGEN:
Första dagen gick vi runt på hotellet och kollade läget, packade upp en del och trodde att kvällen skulle bli lugn!! NOT :D Vi fick våra första mohamed cocktails.. kommer inte riktigt ihåg hur det slutade men här är en bild!


LÖRDAGEN: Gick vi ut o la oss på stranden och trodde att vi skulle få en lugn dag, så kommer det fram en gubbjävle som va ryss o börja härja! jag blev pisst på han men vi gick tillslut därifrån! Iallafall, vi festade till det på kvällen och fick vara med på en tävling... Miss Hotell, aaaaa... vi fick göra sexposer och gå catwalk o massa haha! en bild! ;)


SÖNDAGEN: kommer jag ihåg att det var ganska lugnt? eller jag kommer inte ihåg om vi gick ut, jag kommer iallafall ihåg att vi vaknade med full lägehet, hahahah! vi tog det nog lugnt den dagen men festade till det på kvällen på hotellet.



MÅNDAGEN: haha var en helt galen dag, vi tog det lugnt på förmiddagarna och solade mest! men denna kvällen var bara helt jävbla galen, gick så sjukt mycket utför som det går! Det finns massa bilder från denna kvällen med men alla kan inte ses! var på ngn klubb som var galen, slutade med att jag bölade och drog hem både alex och ida! klockan var väldigt mycket när vi kom hem och jag ställde klockan på 8 för snorkling :D



innan det gick utför




Det är tur att ingen kamera följde med ut den kvällen ;)

TISDAG: Slitet att gå upp när klockan ringde, fyyy fan va det tog! Men snorkling stog på schemat så det var bara ta sig upp, en heldag! :) Men jag ska säga att det är ngt som jag inte ångrar, det var ta mig fan det coolaste jag gjort :D





ONSDAG: Blev nog rätt lugn, började bli lite slitna! Kommer ihåg att vi söp! jag var trött, haha! Det slutade med att vi rökte vattenpipa utanför poolen! :) Alkoholen talde även för sig senare på kvällen..



TORSDAG: Blev det lite tomt på hotellet, grabbarna åkte hem natten till torsdag så vi fick roa oss själva! Hela torsdagen bestod av ångest för hemfärden.. Packade och pressade var nog vad torsdagen innehöll :)



FREDAG: Då var det dags att åka hem, :( kan säga att det inte var någon av oss som ville åka hem..




Finns så sjukt mycket bilder, men alla kan inte bli offentliga! ahaa, även sjukt många roliga filmer som kanske kommer upp på Facebook :) Nu ska jag frossa i godis! hejsålänge

Skinny love

Jag vill inte ha kyla, jag vill inte ha snö, jag vill inte börja skolan! fuck va tråkigt!
Iallafall, jag mår förövrigt jäkligt bra om man bortser från att det där! :P
Vill komma igång med träningen nu med men imorn sticker Nils iväg så får la vänta en vecka till innan jag kommer igång ;)
Har ridit min pingla idag, wiiiie så fin han var, super pigg! Nu ska vi sätta igång han på riktigt så det blir stenhårt framöver, känns kanonbra!

Ska käka, kommer snart :)

Jag vill inte vara med..


Kyla och snö

Hej :) vart ska jag börja? Vilken resa! Nu sitter jag i bilen på väg hem, har lite frossa!! Skriver mer sen när jag kommer hem!!! AAAAAH, SV !!! puss

NU JEVLAR LYFTER VI

Heeeeej!!! :) nu sitter vi på flyget så jag måste stänga av mobilen när som , nervöst som bara den är det!!! Ah, hoppas även att jag kan blogga en del när vi väl är framme :) annars får ni ha det så bra medan jag o tjejerna solar o har det allmänt jävla bra ;) Pusspuss

EGYPTEN

Hej!
Ett helvete kan man säga att jag hade igår på jobbet! Fyyyy va mycket folk, kaos hela kvällen,.. o sent, kom hem klockan fem typ! usch!

MEEEEN Nu är det bara packa väskan som gäller för nu drar vi till egypten :D:D:D:D på ett fyrstjärnigt hotel och all inclusive, shhit va fulla vi kommer va, haha nejdå ;) aaaaaaaaaaaaaaaaah hejrå




ÅÅh, ingen som är avis va ?


a hard work, work

Efter att jag o tjejerna vart på stan o häärjat åkte vi hem till mig för lite fika, mys! :) Ska snart åka ner till jobbet, känner mer för att gå ut ikväll, får gilla läget! Kommer nog bli ganska mycket folk ikväll o det betyder att det blir sent.. men men, kanske gör ett inlägg sen när jag och Erik tar en paus i läskförrådet ;D!! Hoppas att alla som går ut ikväll får det super!

V

SLAGSMÅLSKLUBBEN



Nu drar jag ner till stan, :) Hej så länge!

Victoria Wahrby


BEAST

GODMORGON



Sitter o äter lite mellanmål nu, kom hem från stallet för ett tag sen :) Ska ner på stan med Ida o Alex snart för lite förberedelser till imorn ;)

Hörs senare!


Den Döda Vinkeln

Nu är det dags o sova, ska upp och rida imorn bitti! Har en del o stå i imorn med så kan bli skönt o komma upp :) Min dag har varit soft idag. Alex o jag var ute o gick en svänga o sen kollade vi på en film, kommer inte ihåg va den hette så den var la inte jättebra kanske! Hoppas ni mår bra!

Puss o godnatt!

Bra grejer



Helt min stil :D såå bra film!


INCEPTION

Sitter o kollar på en sjukt spännande film, jag blir helt galen snart!! LEONARDO DICAPRIO är såååå grym :D nej nu måste jag kolla vidare,
Hej


LOVE STORY



Jag råkar ha de bästa vännerna på denna jord!


Jag kan berätta om,

Nyligen hemkommen från en helkväll hos Bea med tjejerna! Så mysigt trots att det avslutades med lite SawV... Riktigt läbbig! Nu ska jag försöka sova, får se om jag får ngn sömn! Men sovså gott alla! Puss o goddddinatt

Dagar man vill komma ihåg



Gott med korv killar?



Har haft en superdag, dock sjukt mycket fika..haha o skidor såklart ;)!

Ha gjorde ju ett inlägg igår vid två, kunde som sagt inte sova! Sista gången jag kollade på klockan var den 03.36, vad är problemet?

Puss V


SURFARE SOM DÖTT




alla vill se dig
du går som ett barn
folk vänder sig om

jag rår inte för det men jag är kär i den fulaste flickan i världen..



KVÄLLEN MAN ALDRIG KOMMER IHÅG

Nu har jag legat i min säng o försökt sova i snart två timmar men det går inte?! :s jagoch Alex har iallafall fått vuxen poäng idag, har kollat på morden i midsommer! :) Såg oxå nu att det är väldigt många som besöker bloggen, vad skoj :))! Ska försöka Nanna nu, ska visst upp skapligt! Puss o godnatt

ååååhååhåhåhåhåååhhh, 1000 Båtar

Hejjjj
Läget? iallafall, har jag glömt o berätta om nyår? Jag hade iallafall askuuuul :D Har gått rumt i huset hela dagen så nu ska jag ta tag i mitt lilla lilla liv, bittan kommer när som så :) Vill till asby imorn, hoppas på att Beja o Fjoll vill hänka på!

Hade Så Bra

I LIKE IT



Knegargubbarna är på väg te industrin
S
om kommer spotta ut dom med tuggummin
M
en vi vet att allt byts ut
V
ad som betytt något
Blir ingenting på en minut
Och att alla paradis ljuger till slut


pics



Några få bilder från igår (: hej!


DÖD ELLER LEVANDE

Åh, jag har tagit en dusch o nu är biitan är o vi ska äta pizza, bilder kommer sen! hejmeder! :)

2011

Hej o välkommen! Jag har friat nyår idag! Nöjd med dagen, börjar kanske bli lite trött men kan inte sova.. Snark bredvid!! Lyckat nyår iallafallllll :) hoppas att år 2011 blir grymmmmmmt! Hejråååå

RSS 2.0